Clas Malmström

Om Clas

Clas Malmström är legitimerad läkare, specialist i psykiatrisk rehabilitering och beteendemedicin, arbetar numera mest som frilansande företagsläkare, författare och utbildare ute på arbetsplatser. Han har uppmärksammats för sina föreläsningar som är både inspirerande och lärorika. Åhörarna åthutas inte av förmanande pekfingrar utan får uppmuntran,  inspiration och konkreta exempel på vad man kan göra mer av för att må bättre och få till ett vardagsliv som fungerar bättre. Konsten att anta utmaningar och tåla press,  åstadkomma något av verkligt värde och ha positiva upplevelser, allt detta förutsätter att man har en god ”livskompetens” och det är den Clas pratar om..

Clas är en karismatisk föreläsare och begåvad estradör som kan entusiasmera publiken oavsett om den består av chefer/ledare, forskare, läkare, hela företag eller stora grupper blandad allmänhet. Han kan ena dagen underhålla och inspirera ett fullt Folkets Hus och nästa dag utmana en ledningsgrupp eller utbilda en grupp läkarkollegor eller psykologer.

- ”Vad är det för sorts människa du vill vara, egentligen?”, kan Clas fråga utan att någon  känner sig anklagad. Även om föreläsningarna är utmanande och har en påtaglig förankring i aktuell forskning, är framställningen lättsam och lättillgänglig. Clas har en djup och bred
kompetens som i kombination med ett professionellt scenframträdande brukar imponera på även de kräsnaste åhörare. Unik mix av erfarenheter från både sjukvård, friskvård, idrottsmedicin, forskning och egenföretagande.

”Tack för en strålande föreläsning, Clas! Du var i särklass den mest uppskattade av alla våra föreläsare. Utvärderingarna gav dig 4,8 i snitt. 5 var högsta, men någon hade t.o.m. skrivit 6-or på dig!”
“Den bästa föreläsning jag någonsin varit på.
Och jag har hört många!”

Karin Rystedt HR-direktör Region Gävleborg