Clas Malmström

Referenser

Agneta Eriksson-Strandberg, Partner och Internationell HR-direktör Ernst&Young

"Våra delägare och chefer är ett kräset gäng, men Clas Malmström fick högsta poäng av nästan allihop - 9,6 av 10 möjliga - det har ingen annan föreläsare vi anlitat varit i närheten av."

Sanna Ehdin, arrangör Bjäre Hälsodagar i Båstad

”Tack för en strålande föreläsning, Clas! Du var i särklass den mest uppskattade av alla våra föreläsare. Utvärderingarna gav dig 5,1 i snitt. 5 var högsta betyg, men någon hade t.o.m. skrivit 6-or på dig!”

 

Karin Rystedt, HR-direktör, Region Gävleborg

Den bästa föreläsning jag någonsin varit på. Och jag har hört många!"

 

Ingvar Kamprad

”Jag har det största förtroende för Clas Malmström. Som företagsläkare åt oss har han visat prov på en fantastisk förmåga att kombinera god medicinsk kompetens med helhjärtat engagemang i den enskildes situation, samtidigt som han ser till nyttan för den betalande kunden-arbetsgivaren, i detta fall våra företag IKEA och IKANO.”

 

Nadja Casadels, friidrottslandslaget

"Det bästa under hela helgen med Team Barcelona-träffen var när Clas Malmström höll sitt föredrag. Han var så ofantligt rolig att jag aldrig kan återberätta det. En helt otroligt lärorik och intressant föreläsning."

Torun Forslid, Kanslichef Lunds Universitet

"Oj! Det var den bästa föreläsning jag varit på. Någonsin. Jag har tänkt på det han sa varenda dag sedan dess, och det har hjälpt mig att må mycket bättre på jobbet!"

 

Malin Ewerlöf och Lisa Blommé, Malin&Lisa Running

”Vi fick lyssna på många inspirerande föreläsare. Bäst var en helt otroligt rolig men samtidigt väldigt lärorik och intressant föreläsning av en läkare vid namn Clas Malmström. Han pratade om stresshantering och stresstålighet vilket kanske inte låter som ett superspännande ämne, men jisses så bra han var! Funderar ni någon gång på att anlita någon för den typen av föreläsning eller utbildning så sök rätt på Clas. Det kommer ni aldrig att ångra!”Lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig!